Block ein- oder ausblenden Block ein- oder ausblenden

Profil uživatele


Vítejte Anonymous

Přezdívka
Heslo



Registrace:
Poslední: Fschulze
Nový dnes: 0
Nový včera: 0
Celkem: 11812

Registrovaných on-line:
Registrováno: 2
Návštěvníků: 50
Celkem: 52
Kdo je kde:
 Registrováno:
01: Jack > Startseite
02: schnipie > Benutzer Foren
 Návštěvníků:
01: Suchen
02: Benutzer Foren
03: Benutzer Foren
04: Benutzer Foren
05: Forums Communauté
06: Benutzer Foren
07: Forum społeczności
08: Community Forums
09: Benutzerkonto
10: Startseite
11: Uživatelské fórum
12: Benutzer Foren
13: Community Forums
14: Uživatelské fórum
15: Links
16: Benutzerkonto
17: Forum społeczności
18: Benutzer Foren
19: Uživatelské fórum
20: Startseite
21: Forum społeczności
22: Benutzer Foren
23: Benutzerkonto
24: Forum społeczności
25: Startseite
26: My Account
27: Startseite
28: Uživatelské fórum
29: Benutzer Foren
30: Benutzerkonto
31: Benutzer Foren
32: Forum społeczności
33: Community Forums
34: Benutzer Foren
35: Gruppen
36: Forum społeczności
37: Forum społeczności
38: My Account
39: Community Forums
40: Startseite
41: Benutzerkonto
42: Uživatelské fórum
43: Community Forums
44: Uživatelské fórum
45: Startseite
46: Benutzerkonto
47: Forums Communauté
48: Community Forums
49: Benutzer Foren
50: Forum społeczności

Zaměstnanci Online:

Ne zaměstnanci jsou online!

Domácí

Vyberte si jazyk

Český English Français Deutsch Italiano Polski РУССКИЙ

Elementation

Echanges concernant le module de dessin et d'édition de plans PlanCad, compris versions gratuites -Basic et -L
Odpovědět na témaOdpovědět na téma Vytisknout stránku

Elementation

Odeslat Zaslal: 19.03.2018 15:37

Bonjour,

Lorsque je dépose un plan de mur avec l'option élément par élément afin de tenir compte des joint d'élémentation, rien ne se dépose et aucun plan se fait.

Pouvez-vous me donner la méthode à suivre ?

cfred27
Dauerposter
Dauerposter
 
Příspěvky: 50
Založen: Feb 11, 2015

Re: Elementation

Odeslat Zaslal: 19.03.2018 17:00

Bonjour,

Il est possible que les éléments du mur n'ont pas été classés. Si l'on positionne un joint d'élément après avoir créé des barres, il est impératif de classer les barres avec la fonction Classement 7-6-2 dans Ossature.
Si l'on construit le mur en automatique, les barres sont automatiquement classées.
_________________
Cordialement,
support technique France
support @ dietrichs.fr
05 61 49 23 42

Gaël
Moderator
Moderator
 
Příspěvky: 806
Založen: May 20, 2009
Bydliště: Midi-Pyrénées/Haute Garonne/France
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na témaOdpovědět na téma Strana 1 z 1

PlanCad

Přejdi na:  



Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Časy uváděny v GMT + 1 hodina