Toggle on or off Toggle on or off

Main Menue

 Home Community Members options Forums

Select Language

Český English Français Deutsch Italiano Polski РУССКИЙ

Users on Tour

The first North American Journey Man

Read the diary blog of
Chris Koehn

Crashing trying to create a new line setting in DCAD

Q/A about D-CAD 2D, D-CAD L, D-CAD V
Reply to topicReply to topic Printer Friendly Page

Crashing trying to create a new line setting in DCAD

Post Posted: 28.08.2009 19:30

I am trying to make a new line setting in DCAD, and the program keeps crashing. I am getting the error message "UNEXPECTED EXCEPTION CODE: c00002b4" Does anyone know what the problem may be here?

dandepoe
Intern
Intern
 
Posts: 87
Joined: Jan 30, 2008
Location: Canmore,AB, Canada

Re: Crashing trying to create a new line setting in DCAD

Post Posted: 28.08.2009 21:39

Some time ago, there was a problem with arrow lines.
Which version do you have, and do you have problems with all line types?
_________________
Freundlich grüßt
Der_Planer

Der_Planer
Power-Experte
Power-Experte
 
Posts: 10438
Joined: Aug 24, 2004
Location: 51143 Köln

Re: Crashing trying to create a new line setting in DCAD

Post Posted: 28.08.2009 22:19

Yes! I am trying to change the ends to arrows.

I am using 8.03. I don't know if this is enough information, but just let me know if you need more.

Thanks,

Daniel

dandepoe
Intern
Intern
 
Posts: 87
Joined: Jan 30, 2008
Location: Canmore,AB, Canada

Re: Crashing trying to create a new line setting in DCAD

Post Posted: 29.08.2009 16:23

This problem is solved with version 8.04. You can download an update patch in the download area.
_________________
Viele Grüße,
Joachim Neumann (Dietrich's AG)
Software für den Holzbau, Abbund, Holzrahmenbau, Blockbau, Ingenieurholzbau und für die Fertighausindustrie

if (ahnung == 0) { read "Tipps & Tricks"; use SEARCH; use Blog; } else { use brain; make post; }

Joachim Neumann
Moderator
Moderator
 
Posts: 27239
Joined: Jul 07, 2004
Location: Neubiberg

Re: Crashing trying to create a new line setting in DCAD

Post Posted: 02.09.2009 22:41

Thank you for the download. I received the instructions on how to run the update to my existing Dietrich's 8.03 and tried to install.

I ran into a problem during the installation, because I did not have the Dietrich's 08 icon on my Desktop. Wil from Dietrich's NA told me that the program looks for this icon on the desktop when it is making an update installation.

That was a helpful and important note.

The line settings work fine now.

Thanks.

dandepoe
Intern
Intern
 
Posts: 87
Joined: Jan 30, 2008
Location: Canmore,AB, Canada
Display posts from previous:   
Reply to topicReply to topic Page 1 of 1

Shop Drawings

Jump to:  



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

All times are GMT + 1 Hour