Block ein- oder ausblenden Block ein- oder ausblenden

Profil uživatele


Vítejte Anonymous

Přezdívka
Heslo



Registrace:
Poslední: Stalton
Nový dnes: 0
Nový včera: 0
Celkem: 11774

Registrovaných on-line:
Registrováno: 1
Návštěvníků: 69
Celkem: 70
Kdo je kde:
 Registrováno:
01: Michael Bunz > Benutzer Foren
 Návštěvníků:
01: Archives d'Articles
02: My Account
03: Benutzer Foren
04: Fotogalerie
05: Benutzerkonto
06: Community Forums
07: Startseite
08: My Account
09: Benutzer Foren
10: Startseite
11: Fotogalerie
12: Startseite
13: Archiv pro novinek
14: Benutzer Foren
15: Benutzer Foren
16: Forum
17: Benutzerkonto
18: Fotogalerie
19: Links
20: Forum
21: Uživatelské fórum
22: Forum
23: Benutzer Foren
24: Benutzer Foren
25: Benutzer Foren
26: Community Forums
27: My Account
28: Fotogalerie
29: Startseite
30: Fotogalerie
31: Downloads
32: Fotogalerie
33: Forum społeczności
34: Uživatelské fórum
35: Forums Communauté
36: Download
37: Il Mio Account
38: Gruppen
39: Il Mio Account
40: Moje konto
41: My Account
42: Community Forums
43: Benutzer Foren
44: Benutzer Foren
45: Forum społeczności
46: Forums Communauté
47: Moje konto
48: Benutzerkonto
49: Startseite
50: Fotogalerie
51: Benutzer Foren
52: Benutzer Foren
53: Startseite
54: Startseite
55: Fotogaleria
56: Startseite
57: Startseite
58: Il Mio Account
59: Community Forums
60: Fotogalerie
61: Photo Gallery
62: Community Forums
63: Photo Gallery
64: Forum
65: Photo Gallery
66: Startseite
67: Links
68: Community Forums
69: Links

Zaměstnanci Online:

Ne zaměstnanci jsou online!

Domácí

Vyberte si jazyk

Český English Français Deutsch Italiano Polski РУССКИЙ

Mur Pignon

Echanges concernant nos modules de construction 3D : Dimur, Ossature, Solivage, Charpente, Fermes, Dicam
Odpovědět na témaOdpovědět na téma Vytisknout stránku

Mur Pignon

Odeslat Zaslal: 26.04.2014 12:23

Bonjour,
Je cherche simplement dans le module DIMUR, comment faire un mur pignon, merci.

Thomas01
Ab- und Zu-Poster
Ab- und Zu-Poster
 
Příspěvky: 25
Založen: Apr 20, 2014
Bydliště: France

Re: Mur Pignon

Odeslat Zaslal: 20.06.2014 07:04

Bonjour Thomas,

Les murs sont automatiquement coupés par le toit. Par exemple, si la hauteur du mur est plus haute que la hauteur du faitage, le volume de mur est coupé automatiquement sous la couche de toit définie dans le modèle de toit.

Cela ne fonctionne que si l'on a un versant de toit à l'aplomb du mur.
_________________
Cordialement,
support technique France
support @ dietrichs.fr
05 61 49 23 42

Gaël
Moderator
Moderator
 
Příspěvky: 794
Založen: May 20, 2009
Bydliště: Midi-Pyrénées/Haute Garonne/France
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na témaOdpovědět na téma Strana 1 z 1

Construction 3D

Přejdi na:  



Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Časy uváděny v GMT + 1 hodina